Ecolinguística: Entre a ciência e a ética - 2011 - Couto, Elza Kioko Nakayama Nenoki do (Ecolinguística: Revista brasileira de ecologia e linguagem (ECO-REBEL), 2015)
MOURE, Teresa. Ecolinguística: Entre a ciência e a ética. A Coruña: Servizo de Publicacións da Universidade da Coruña, 2011, 130p.