El Retorn al Polític com a Fonamentació de la Ciutat - Monserrat-Molas, Josep (Revista Archai, 2013)
Després del centre de El polític, dedicat a la justa mesura, el diÃ leg imposa el «retorn al polític» i ja no se separarÃ més d’aquesta comesa. Es procedirÃ , en primer lloc a depurar les arts concausants; després se separaran les diferents menes de servidors de la ciutat, per tal d’arribar a veure que els rivals del polític conformen un conjunt de difícil separació. CaldrÃ , abans de prosseguir amb la divisió, atendre als tipus de règim polític per veure quin paper hi juga el saber polític. El resultat d’aquest primer moment del retorn al polític pren la figura de la descoberta dels fonaments de la ciutat.